Laululähetti

Olen...

Porvoossa vuodesta 2003 lähtien asuva

...Borgå Gymnasiumissa työskentelevä suomen kielen opettaja, jonka yhtenä intohimon kohteena on kansaliseepoksemme Kalevala

...alunperin kotoisin Vaasasta.

...aina harrastanut musiikkia: jo muutaman vuoden ikäisenä väsäsin ensimmäisiä omia lauluja, joista ainakin "Laihian nakkikioskilla" on jäänyt mieleen. Teininä lauluja tuli raapusteltua mielialan mukaisesti - jos oli sydänsuruja niin vaikerointi kuului naapurustossa, mutta uuden rakkauden löytyessä sävelkulut olivat duurimmat. Parhaimpina päivinä lauluja saattoi syntyä useampiakin. Kotistudioäänityksiä on syntynyt usean kasetillisen verran.

...monien tavoin aloitellut soittamisen nokkahuiluorkesterissa ala-asteella ja soittanut monta vuotta vetopasuunaa puhallinorkesterissa. Kitaran ripustin hartioilleni vasta 14-vuotiaana.

...soittanut eri bändeissä, joista ensimmäiset olivat yläasteella ja lukiossa kasatut koulukaveriyhtyeet

...lukiossa ollessani ollut mukana suurissa musikaaliprojekteissa Mustasaaressa; vuonna 1984 teimme mm. Jesus Christ Superstarin, jossa esitin Juudaksen osan.

...ollut lukiota käydessäni tanssiorkesteri Soundin solistina

...laulanut useassa kuorossa: I bassoa Vasa Sångargilletissä, opiskeluaikoina Turussa Åbo Akademissa Brahe Djäknar -ylioppilaskuorossa sekä II että I-tenoria, Helsingissä sekakuorossa nimeltä Walentinakören ja Porvoossa Runebergskören-mieskuorossa, jonka riveissä on ollut solistitehtäviäkin. Kuoroon liittyessäni minua pyydettiin mukaan kvartettiin, josta sittemmin alkoi esiintyä muissakin tilaisuuksissa kuin kuoron juhlissa ja konserteissa nimellä MEN. Nimi tuli siitä, että harjoittelimme maanantaisin yhdeksän jälkeen (=måndag efter nio). Kvartetti ei enää kuitenkaan toimi.

Nykyään laulan itäuusmaalaisessa sekakvintetissä nimeltään Modus. Kauttani voi kysellä kvintettiä (3 naista, 2 miestä) keikalle.

uppvaktning_av_ingemar_brink_mg_2046foto_maarit_lehto2.jpg